Maak (bijna!) elk uniek apparaat in uw huis schoon met deze how-to’s

Bekijk deze top schoonmaaktips om u te helpen een aantal van uw meer ongewone keuken schoonmaak uitdagingen aan te gaan.

Tips, Hacks en Producten voor het Schoonmaken van Toestellen & Hoe Te

Hoewel u misschien ervaring heeft met het schoonmaken van uw oven, vaatwasser of koelkast, wordt het een beetje lastiger wanneer u de meer unieke apparaten moet schoonmaken.

Koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat

Het schoonmaken van uw koffiezetapparaat moet veel meer omvatten dan alleen het uitspoelen van de pot. Deze tips gaan dieper in op de details en geven verschillende tips afhankelijk van het type koffiezetapparaat dat u hebt: French press, standaard koffiezetapparaten en Keurigs komen allemaal aan bod. Ik heb geleerd dat stukken van je koffiezetapparaat in de vaatwasser stoppen niet per se een goed idee is. Oeps!

Elektrische Kalkoen Friteuse

Nu we de feestdagen achter de rug hebben, is het tijd om de kalkoenfriteuse uit te ruimen. Ik realiseer me dat we niet allemaal per se een kalkoen frituurpan hebben, maar als je dat wel hebt gaat dit artikel in op een aantal geweldige details over hoe je dat ding in godsnaam schoonmaakt. En er zijn een aantal tips die nuttig kunnen zijn voor u, zelfs als u gewoon op zoek bent naar een standaard friteuse schoon te maken.

Roomba vacuüm

Het is grappig om na te denken over het schoonhouden van een Roomba die ontworpen is om uw vloeren schoon te maken. Maar stofzuigers moeten ook worden schoongemaakt! En dat betekent niet alleen een filter schoonmaken. Dit artikel neemt u stap voor stap mee door uw Roomba op verschillende plaatsen uit elkaar te halen om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van de machine brandschoon is.

Vitamix

Voordat ik dit artikel zag, wist ik niet dat ik mijn Vitamix kon schoonmaken door zeepwater in de hoofdkan te doen en de blender door een cyclus te laten lopen.

Wafelijzer

Man, er zijn een heleboel regels voor het schoonmaken van een wafelijzer en ik wist niet een van hen. Er zijn bepaalde dingen die je niet moet doen en sommige dingen die je wel moet doen, en dit artikel geeft je wat snelle details over alles. Ik heb ook geleerd dat er speciale sponzen zijn voor antiaanbakoppervlakken.

Crock Pot of slow cooker

We delen haar werkwijze voor het grondig reinigen van haar slow cooker of crock pot. Ze gebruikt ongewone schoonmaakmiddelen en neemt je mee door haar proces van begin tot eind. Ze begint ook met een crockpot die flink wat aangekoekt voedsel heeft, dus je krijgt echt te zien hoe ze het met elke stap verwijdert. Het is echt bevredigend.

Immersie Mixer

Immersieblenders zijn vrij eenvoudig schoon te maken, en je kunt het proces bekijken in dit how-to artikel. Het proces en de schoonmaaktechnieken zijn nuttig voor u, ongeacht het type staafmixer dat u hebt, dus het is de moeite waard om het te bekijken.

Broodrooster Oven

Het schoonmaken van uw broodrooster oven is geen grapje en is een over het hoofd gezien apparaat, omdat veel van de kruimels verborgen blijven en onopgemerkt totdat er brand ontstaat. Dit artikel neemt u mee door het reinigingsproces en biedt zelfs een aantal extra tips, zoals hoe u plastic kunt verwijderen dat mogelijk is gesmolten op de voorkant van het venster van uw broodroosteroven.

Leave a Comment